Priëlen en tuinhuisjes

Een houten prieel of terrasoverkapping kunnen we in vele uitvoeringen en afmetingen leveren. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden om beschut of in de schaduw te genieten van uw tuin. De houten hoekpaviljoenen of priëlen met wanden zijn uitermate geschikt om het ongebruikte hoekje in uw tuin helemaal op te halen. Een vierkant, rechthoekig of juist een achtkant houten prieel zou ook het middelpunt van uw tuin kunnen vormen, met een mooi houten terras eronder en zicht naar alle kanten..

Houten prieel voor uw tuin


Een houten prieel is een overkapping die meestal vrij in de tuin komt te staan. Door de mooie uitstraling komen prieeltjes vaak het beste tot hun recht op een prominente plaats in de tuin. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende modellen, bij ons zult u dan ook zeker slagen. U kunt prieëlen kiezen van lariks/douglas hout of van geïmpregneerd grenen. Door de open zijkanten kunt u optimaal genieten van uw prachtige tuin. Daarnaast heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een plat dak of een schilddak. Mocht u wat extra bergruimte willen, dan adviseren wij u ook eens te kijken naar onze blokhutpriëlen.

Waarom zijn onze prieëlen goedkoop?
Door grote inkoop behoren onze prijzen standaard tot de laagste in de markt. Mocht u ergens anders toch een lagere prijs gezien hebben dan horen wij het graag. Wij proberen de prijs dan op zijn minst te evenaren. Daarnaast hebben we ook nog regelmatig extra scherpe aanbiedingen. Bij Van Rijn kiest u voor kwaliteit tegen een lage prijs!


Offerte aanvragen .